Η εταιρεία μας και οι μοναδικές μας κούπες  | Tapandabamboo

Η εταιρεία μας και οι μοναδικές μας κούπες  | Tapandabamboo

Η εταιρεία μας και οι μοναδικές μας κούπες 

Η Tapandabamboo είναι μία σύγχρονη εταιρεία με περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Δραστηριοποιείται κατά αποκλειστικότητα με την εισαγωγή και διάθεση προϊόντων από μπαμπού και ανά περιπτώσεις και από άλλο είδος ξύλου. Όλα μας τα προϊόντα χαρακτηρίζονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και για την κορυφαία αισθητική και το σχεδιασμό τους.  Αποστολή και βασικός σκοπός της εταιρείας μας είναι να σας προσφέρει άριστης ποιότητας κούπες καθώς και αλλά αντικείμενα κατασκευασμένα από μπαμπού. Ένα υλικό ανθεκτικό στην χρήση και συγχρόνως φιλικό προς τον περιβάλλον. 

Με πυρήνα μας την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε καθέναν από εσάς που θέλει να ενημερωθεί, να ρωτήσει και να μάθει πληροφορίες για τα προϊόντα μας.  Οι τιμές μας είναι προσιτές σε κάθε προϋπολογισμό, ενώ διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία με εξαιρετικά προϊόντα από μπαμπού τα οποία και θα βρείτε σε όμορφα σχέδια και χρώματα. Μοναδικές συλλογές από κούπες κατασκευασμένες από μπαμπού καθώς επίσης φλιτζάνια και θερμούς για καφέ, τσάι και για κάθε αγαπημένο σας ρόφημα. 

Οι αξίες μας 

Όλα μας τα προϊόντα όπως και ο σκοπός της εταιρείας μας θεμέλιο έχουν την οικολογική στάση ζωής. Ο πλανήτης και η φύση αξίζουν στο μέγιστο, ως βασική μας υποχρέωση, τον σεβασμό μας. Είναι σημαντικό να αποκτήσουμε ευσυνειδησία στις καταναλωτικές μας επιλογές, για αυτό και εμείς έχοντας ως θεμέλιο την αγάπη μας για το περιβάλλον θέλουμε να σας προσφέρουμε κούπες και αλλά προϊόντα καθημερινής χρήσης, επαναχρησιμοποιούμενα και κατασκευασμένα από μπαμπού.

Στο site μας θα βρείτε πολλές προτάσεις σε κούπες για να εντάξετε στην καθημερινή σας ρουτίνα, απολαμβάνοντας σε αυτές τον καφέ και το τσάι σας. Συγχρόνως με μια τέτοια επιλογή αποκτάτε και  οικολογική ευσυνειδησία. Το περιβάλλον και η φύση μας προσφέρουν απλόχερα τα πολυτιμότερα αγαθά της ζωής για αυτό και εμείς πρέπει να μεριμνήσουμε για την προστασία και την διατήρηση της ισορροπίας τους. 

Προσφέροντας σας κούπες κατασκευασμένες από μπαμπού και οικολογικά  προϊόντα προσπαθούμε να σας φέρουμε πιο κοντά στην φύση εξασφαλίζοντας έτσι συγχρόνως ένα αρμονικό περιβάλλον και για μας αλλά και για τα παιδιά μας που είναι το μέλλον. Οι μεγαλύτεροι θα διδάξουν τους μικρότερους με τις επιλογές και τις συνήθειες τους, θεμελιώνοντας τους την σημαντικότερη όλων των αξιών, την ευγνωμοσύνη απέναντι στη μητέρα φύση.

Κούπες από μπαμπού 

Στο tapandabamboo θα βρείτε κορυφαίας ποιότητας κούπες από μπαμπού και σε μοναδικές τιμές. Εμπλουτίζουμε συνεχώς όλες μας τις κατηγορίες καθώς θέλουμε πάντα να σας προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές και προτάσεις. Οι κούπες μας από μπαμπού όπως και όλα τα προϊόντα μας στην κατηγορία αυτή ξεχωρίζουν για το όμορφο design τους και για την πρακτικότητα τους. Ανακαλύψτε όλα μας τα σχέδια σε κούπες καθώς επίσης και τα μοναδικά ξεχωριστά χαρακτηριστικά τους. Θα βρείτε μοντέρνα σχέδια, μεγάλης χωρητικότητας κούπες για καφέ και τσάι και φυσικά έξυπνες και εύχρηστες προτάσεις δώρων για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρείες στον τομέα κατασκευής κουπών από μπαμπού θέλοντας πάντα να σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα. Οι κούπες μας είναι όλες επαναχρησιμοποιούμενες και μπορείτε να τις έχετε πάντα μαζί σας χωρίς να σας προθέτουν βάρος καθώς το μπαμπού σας υλικό είναι ιδιαιτέρα ελαφρύ.

Οι κούπες από μπαμπού συνιστούν την ιδανικότερη επιλογή και εναλλακτική λύση για τον καθημερινό σας καφέ η άλλο ρόφημα. Οι κούπες, τα μπουκάλια και τα ποτήρια μιας χρήσης επιβαρύνουν το περιβάλλον, ενώ δεν αποτελεί καθόλου οικονομική συνήθεια η συχνή αγορά τους. Από την άλλη πλευρά επιλέγοντας μια επαναχρησιμοποιούμενη κούπα μπαμπού θα έχετε επιλέξει μια απόλυτα φιλική λύση γα το περιβάλλον. Οι κούπες μας είναι πλήρως ανακυκλώσιμες, επαναχρησιμοποιούμενες, η ποιότητα κατασκευής τους συμβαδίζει με όλες τις Ευρωπαϊκές οδηγίες, τοποθετούνται για πλύση στο πλυντήριο πιάτων και διαθέτουν καπάκι σιλικόνης που κλείνει άψογα ώστε να τις μεταφέρετε με άνεση και ευκολία.

Επιπρόσθετα, στην κατηγορία μας με τις κούπες μπαμπού θα βρείτε μια ακόμη μεγάλη γκάμα σε οικολογικές κούπες της εταιρείας Bioloco, οι όποιες κατασκευάζονται από το φυτικό υλικό PLA. Το PLA ή πολυγαλακτικό οξύ παρασκευάζεται από τη ζάχαρη που εξάγεται από φυτικής προέλευσης υλικά. Είναι το πιο δημοφιλές βιοπλαστικό ή βιοπολυμερές και το μόνο που παράγεται αυτή τη στιγμή σε παγκόσμιας κλίμακας εργοστάσιο. Επίσης, οι κούπες δεν περιέχουν μελαμίνη ούτε BPA και έχουν παραχθεί με θετικό για τo κλίμα τρόπο, είναι άοσμες και άγευστες ενώ μπορούν να τοποθετηθούν και στο πλυντήριο πιάτων.

Οι κούπες μας σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων 

Στο site μας θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε σχέδια όχι μόνο στις κούπες μας άλλα και σε όλα μας τα προϊόντα. Η όμορφη και προσεγμένη αισθητική αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό όλων μας των οικολογικών προϊόντων διότι ξέρουμε πολύ καλά πως σκεύη και αντικείμενα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας επηρεάζουν άμεσα και τη διάθεση μας. Οι κούπες μας, τα φλιτζάνια, τα παγούρια και συνολικά όλα μας τα προϊόντα διαθέτουν μοναδικά σχέδια και συμβάλουν στο έχετε πάντα χαρούμενη διάθεση.

Η καθημερινότητα όλων μας εμπεριέχει πολλές ασχολίες και υποχρεώσεις, για αυτό είναι σημαντικό και συγχρόνως ευεργετικό για την ψυχολογία μας τα πράγματα που χρησιμοποιούν συχνά πέρα από πρακτικά να μας δημιουργούν και ευχάριστα συναισθήματα. Επομένως, ανακαλύψτε όλα μας τα σχέδια και βρείτε το δικό σας αγαπημένο. Λιτοί συνδυασμοί, μονόχρωμες κούπες, γραμμικά μοτίβα, ταξιδιάρικα σχέδια για κάθε ηλικία, για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. 

Τέλος, οι κούπες μας, όπως και όλα μας τα προϊόντα, αποτελούν πανέξυπνες, χρηστικές και αισθητικά πανέμορφες ιδέες δώρων για τους συγγενές και φίλους σας. Όλοι μας πρέπει να σεβόμαστε και σκεφτόμαστε το περιβάλλον και την προστασία αυτού, για αυτό και ένα τέτοιο δώρο πέρα από χαρά, θα δώσει και ένα  επιπλέον κίνητρο σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο στο να υιοθετήσει οικολογικές και περιβαλλοντικά φιλικές συνήθεις και στο να κάνει πιο ευαισθητοποιημένες επιλογές.

Κούπες –Quycup Μπαμπού και φλιτζάνια 

Στην κατηγορία μας με κούπες-Quycup Μπαμπού καθώς και στα φλιτζάνια καφέ espresso θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε φλιτζάνια από μπαμπού ιδανικά για τον καφέ ή το τσάι σας. Η ποικιλία σχεδίων μας θα σας ενθουσιάσει και στην κατηγορία μας αυτήν. Αναφορικά με την κατασκευή τους είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι είναι όλες κατασκευασμένες απo από ίνες μπαμπού και καλαμπόκι, είναι 100% φιλικές προς το περιβάλλον, επαναχρησιμοποιούμενες, 100% ανακυκλώσιμες και ασφαλείς και για τρόφιμα. 

Σημαντικό χαρακτηριστικό τους είναι ότι παρά την φυσικότητα των υλικών κατασκευής τους δεν αλλοιώνεται η γεύση των ροφημάτων σας. Αυτό οφείλεται στις ιδιότητες των ινών που έχει το μπαμπού στο να μην απορροφά τις οσμές σε αντίθεση με το πλαστικό. Τέλος, όλα μας τα φλιτζάνια είναι απαλλαγμένα από τις χημικές ενώσεις που χρησιμοποιούνται στα πλαστικά και είναι επιβλαβείς για τον ανθρώπινο οργανισμό και φυσικά για το περιβάλλον.

Στο e-shop μας μπορείτε να βρείτε κούπες αλλά και φλιτζάνια μικρά και μεγάλα καθημερινής χρήσης. Χαρακτηρίζονται για την άριστη ποιότητα τους και για τις προσιτές τιμές τους. Μικρές ή μεγάλες, για κάδε είδους καφέ, τσάι και άλλα ζεστά ροφήματα. Μπορείτε να προμηθευτείτε επίσης καπάκια κατάλληλα για αυτές ή να τις έχετε και σκέτες. Η μεγάλη ποικιλία μοντέρνων σχεδίων μας θα σας κάνει να βρείτε και εσείς το δικό σας αγαπημένο φλιτζάνι και κούπα.

Ανοξείδωτες Κούπες

Στο site μας θα βρείτε επίσης μια τεραστία γκάμα σε ανοξείδωτες κούπες κορυφαίας κατασκευής.  Όλες οι κούπες που θα βρείτε στην κατηγορία αυτή είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας 304 ανοξείδωτο ατσάλι διπλού τοιχώματος. Συνιστούν δίχως αμφιβολία μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις και επιλογές αντί των πλαστικών μιας χρήσης. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικές στη διάβρωση, δεν επηρεάζονται από την εξωτερική θερμοκρασία, διαθέτουν πρακτικό στεγανό πώμα και δεν έχουν BPA. 

Επιλέγοντας μια από τις ανοξείδωτες κούπες μας μπορείτε να διατηρήσετε το ρόφημα σας κρύο έως 8 ώρες και ζεστό έως 6 ώρες. Αν θέλετε τα ροφήματα σας, ζεστά ή κρύα, να έχουν πάντα την ιδανική θερμοκρασία, τότε η επιλογή μιας τέτοιας κούπας θα σας ενθουσιάσει. Το καλοκαίρι θέλουμε δροσερά ροφήματα και το χειμώνα που ο καφές και το τσάι μας κρυώνουν γρήγορα επιλέγοντας μια από τις ανοξείδωτες κούπες μας σε μοναδικά μοντέρνα σχέδια θα έχετε κάνει μια από τις καλύτερες και πιο σωτήριες επιλογές για την καθημερινότητα σας. 

Επιπλέον μπορείτε να βρείτε ανοξείδωτες ισοθερμικές κούπες με διπλό τοίχωμα από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας και φυσικό μπαμπού εξωτερικά. Συνδυάζουν δύο εξαιρετικά υλικά και διαθέτουν πρακτικό ασφαλές καπάκι. Στην κατηγορία μας αυτή θα βρείτε πολλές ακόμα επιλογές και εκδοχές σε σύγχρονες και αισθητικά προσεγμένες κούπες από ανοξείδωτο ατσάλι. Το υλικό αυτό ξεχωρίσει για την ποιότητα του και την αντοχή του τόσο στην χρήση όσο και στο χρόνο. Αν είστε από τους λάτρεις των ροφημάτων όλες τις εποχές του χρόνου σίγουρα μια επιλογή σαν αυτή θα αποτελέσει επένδυση για την καθημερινότητα σας και γενικά για την ποιότητα ζωής σας.

Παγούρια 

Στη κατηγορία με τις κούπες μας θα βρείτε επίσης και σε διαφορά σχέδια και από πολλές εταιρίες παγούρια και θερμούς. Μπορείτε να επιλέξετε τόσο για εσάς και όσο και τα παιδιά σας καθώς διαθέτουμε και παιδικά παγούρια κατασκευασμένα από μοναδικά ποιοτικά υλικά. Τα παγούρια μας αποτελούν την τέλεια εναλλακτική ώστε να έχετε πάντα δροσερό νερό και να μην αγοράζεται συνεχώς πλαστικά μπουκάλια μιας χρήσης. 

Επιπλέον, θα  βρείτε θερμούς ανοξείδωτους για να απολαμβάνετε τα ζεστά και κρύα ροφήματα σας καθώς και το νερό σας στην κατάλληλη θερμοκρασία για πολλές ώρες όλες τις εποχές του χρόνου. Τα τοιχώματα τους είναι από ανοξείδωτο ατσάλι, διαθέτουν καπάκι από σιλικόνη για αεροστεγές κλείσιμο ενώ η ποιότητα κατασκευής τους συμβαδίζει με όλες τις Ευρωπαϊκές οδηγίες. Ολοκληρώνοντας να αναφέρουμε ότι τα παγούρια που θα βρείτε είναι ανθεκτικά σε οσμές, λεκέδες και βακτήρια. 

 

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι στο e-shop της Tapandabamboo θα βρείτε τις πιο όμορφες και κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής κούπες από μπαμπού καθώς και από αλλά φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, για να διαλέξετε την δική σας αγαπημένη, αυτή που θα σας συντροφεύει στην καθημερινότητα σας. Προστατέψτε το πλανήτη με μια απόλυτα φιλική για το περιβάλλον εναλλακτική των πλαστικών μιας χρήσης. Όλες μας οι κατηγορίες εμπλουτίζονται συνεχώς καθώς στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε σύγχρονες και κορυφαίας ποιότητας κούπες, φλιτζάνια, παγούρια, καλαμάκια, είδη κουζίνας και αλλά είδη από μπαμπού.  

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *